Säkerhetslösningar för företag och privatpersoner

Vi tillhandahåller en komplett produkt- och tjänsteportfölj med professionella och prisvärda säkerhetslösningar till företag och privatpersoner med höga krav på trygghet och säkerhet, för skydd av person och egendom.

Inbrottslarm, kameraövervakningssystem, brandlarm, utrymningslarm, passersystem, lås, galler, värdeförvaring samt brandskyddsprodukter finns i vårt utbud och vi marknadsför uteslutande välkända fabrikat av hög kvalitet.

Är det någon säkerhetslösning du saknar?

Vi kan säkert hjälpa dig. Hör av dig med din förfrågan så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig att hitta rätt lösning för dig.

Läs gärna mer under respektive produktgrupp eller låt oss kontakta dig för mer information.

Beställa säkerhetslösning

Bli kontaktad av oss

Inbrottslarm

Vi projekterar och installerar inbrottslarm anslutna mot Securitas Directs larmcentral. Säker uppkoppling, service och kostnadsfria väktautryckningar ingår. Vi är certiferade enligt SSF 1015 larmklass 2.

Läs mer

Kameraövervakning

Vi tillhandahåller kameraövervakningssystem av högsta kvalitet, anslutna till Securitas Directs kameracentral med övervakning dygnet runt eller som fristående system. Vi är certifierade enligt SSF 1061.

Läs mer

Brandlarm

Vi projekterar och installerar brand- och utrymningslarm för skydd av liv och egendom. Vi tillhandahåller även utrymningsskyltar, utrymningsplaner och övriga brandskyddsprodukter. Vi är certifierade enligt SBF 1008:2.

Läs mer

Passersystem

Vi tillhandahåller högkvalitativa passer- och fastighetssystem med allt från enkla fristående kodlås eller kortläsare till avancerade kundanpassade fastighetssystem med exempelvis integrerad tvättstugebokning .

Läs mer

Ska du investera i säkerhetsteknik? Vi ger dig ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss