certifierade för installation av brandlarm

Med ett larm från Säkerhetsgruppen, kan du vara säker på att din fastighet och det som finns i den är i trygga händer i händelse av brand, eftersom vi är certifierade av Svensk Certifiering AB – Din garanti för vår kompetens.

Var är det störst risk för brand hos dig?

Varje år brinner värden för miljontals kronor i Sverige. Alla verksamheter har platser där brandrisken är större. Det kan vara allt från någon som arbetar med brandfarliga ämnen till en obevakad kaffebryggare i fikarummet. Det finns mycket som du som fastighetsägare kan göra för att förebygga sådana olyckor, som att alltid ha rätt släckutrustning på plats och att se till att service på brandlarmet utförs korrekt.

Skulle olyckan ändå vara framme, minskar risken för att branden sprider sig om du har ett automatiskt brandlarm i fastigheten. Larmet kopplar direkt upp till räddningstjänsten så att branden kan komma under kontroll så fort som möjligt och skadorna på fastigheten minimeras.

Brandlarm skyddar effektivt din egendom. I lokaler där personal och kunder vistas behövs också ett utrymningslarm, som garanterar att brandlarmet hörs var än i fastigheten du befinner dig.

Behöver du hjälp? Låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Brandlarm från Säkerhetsgruppen

Certifierad anläggarfirma

Du kan vara helt trygg i att ett larm från Säkerhetsgruppen alltid uppfyller ställda krav, eftersom vi är certifierade av Svensk Certifiering AB enligt SBF 1008.

Service och underhåll

Vi sköter service och underhåll av alla typer av brandlarm, oavsett fabrikat och installatör. När du låter oss sköta underhållet på ditt larm, är din egendom i trygga händer i händelse av brand.

Hög kvalitet

Vi installerar alltid larm av hög kvalitet. Till stora brandlarm rekommenderar vi Schrack-Seconet och till lite mindre brandlarm använder vi produkter från UTC Fire & Security.

Nära till hands

Vi är din lokala larmleverantör och din trygghet är det viktigaste för oss. Undrar du något om ditt larm, kommer vi gärna ut och visar. Vårt personliga engagemang får du på köpet.

Skräddarsytt brandlarm

Ingen lokal är den andra lik. Därför är alla våra lösningar skräddarsydda efter just dina behov. Vi anpassar alltid installationen av ditt larm efter brandskyddskraven och övriga önskemål.

Över 5000 installerade säkerhetssystem

Tryggt, säkert och professionellt. Vi har installerat larm i över 20 år och har den kompetens och erfarenhet som du behöver.

Trevlig personal med servicekänsla. Snyggt och väl installerat. Vi är nöjda. Goda rekommendationer!

Ska du investera i säkerhetsteknik? Vi ger dig ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss