Ett komplett företagslarm

Med ett företagslarm från Säkerhetsgruppen, behöver du bara en leverantör av hela din säkerhetslösning. Vi sköter allt från behovsanalys till installation och underhåll av ditt larm.

Vad innebär det att vi är Securitas Direct Professional Partner?

Stort och säkert eller litet och tryggt? Du behöver inte välja. För dig som finns i Södertälje och Eskilstuna med omnejd, är vi din lokala partner. Det innebär att du har tryggheten i det lokala och styrkan av det stora – i en och samma säkerhetslösning.

För dig innebär vårt partnerskap ytterligare en kvalitetsstämpel för att du ska veta att det jobb vi gör håller en hög kvalitet – från produkt till personlig kontakt.

Behöver du hjälp? Låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Företagslarm från Säkerhetsgruppen

Securitas Direct Professional Partner

Vi är din lokala partner till Sveriges största larmleverantör. Det ger dig styrkan av det stora och tryggheten i det lokala – i en och samma partner.

Fria väktarutryckningar

Vi bjuder inte på några överraskningar. Med ett företagslarm från oss, vet du vad ditt larm kommer att kosta och slipper oroa dig för kostsamma väktarutryckningar.

Support dygnet runt

Vi finns alltid nära dig. Oavsett när på dygnet du har frågor om ditt larm, har du tillgång till Securitas Directs dygnet-runt-öppna telefonsupport.

Styr larmet via telefonen

Via Securitas Directs app, kan du styra ditt företagslarm direkt i telefonen. Där kan du larma av och på, se övervakningskamerorna och mycket mer.

Service och underhåll

Vi sköter underhåll på alla typer av larm, oavsett fabrikat och installatör. Tecknar du ett utökat serviceavtal på ditt larm från oss, byter vi ut trasig teknik utan extra kostnad.

Skräddarsytt företagslarm

Ingen lokal är den andra lik. Därför är alla våra säkerhetslösningar skräddarsydda efter just dina krav och önskemål. Vi har installerat över 5000 säkerhetslösningar och har kompetensen som krävs.

Trevlig personal med servicekänsla. Snyggt och väl installerat. Vi är nöjda. Goda rekommendationer!

Ska du investera i säkerhetsteknik? Vi ger dig ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss