Tryggt med inbrottslarm av hög kvalitet

Vårt mål är att du ska känna dig trygg, både med din säkerhet i fastigheten och med oss som leverantör. Därför jobbar vi hårt för att hålla oss uppdaterade om det senaste i branschen och ser till att vara den personliga, professionella partnern som du behöver.

Vilka krav ställs på ditt inbrottslarm?

Ditt försäkringsbolag ställer ofta höga krav för att du över huvud taget ska få ut någon ersättning om någon bryter sig in i din fastighet. Tyvärr upptäcks ofta brister i det förberedande säkerhetsarbetet med lås och larm, när ett inbrott redan har skett.

Med ett inbrottslarm från oss på Säkerhetsgruppen, kan du vara säker på att du har rätt skydd redan från början. Det kan vi lova, eftersom vi har certifieringarna, kompetensen och erfarenheten som krävs för att installera larm, från det lilla enkla till det stora och mer avancerade systemet.

Behöver du hjälp? Låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Inbrottslarm från Säkerhetsgruppen

Securitas Direct Professional Partner

Vi är din lokala partner till Sveriges största larmleverantör. Med Securitas Direct i ryggen kan vi erbjuda dig kvalitetsprodukter, säker uppkoppling mot larmcentral och dygnet-runt-öppen support.

Certifierad anläggarfirma

Du kan vara trygg i att ett inbrottslarm från Säkerhetsgruppen uppfyller ställda krav, eftersom vi är certifierade av Svensk Certifiering AB enligt SSF 1015, larmklass 2.

Fria väktarutryckningar

Vi bjuder inte på några överraskningar. Med ett larm från oss, vet du vad ditt larm kommer att kosta och slipper oroa dig för kostsamma väktarutryckningar.

Service och underhåll

Vi sköter underhåll på alla typer av larm, oavsett fabrikat och installatör. Tecknar du ett utökat serviceavtal på ditt inbrottslarm från oss, byter vi ut trasig teknik utan extra kostnad.

Skräddarsytt inbrottslarm

Ingen lokal är den andra lik. Därför är alla våra säkerhetslösningar skräddarsydda efter just dina behov. Oavsett krav och önskemål installerar vi ditt inbrottslarm på rätt sätt.

Över 5000 installerade säkerhetssystem

Tryggt, säkert och professionellt. Vi har installerat larm i över 20 år och har den kompetens och erfarenhet som du behöver.

Trevlig personal med servicekänsla. Snyggt och väl installerat. Vi är nöjda. Goda rekommendationer!

Ska du investera i säkerhetsteknik? Vi ger dig ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss