System för kameraövervakning

Trygghetskameror kopplade till larmcentral

Observer Direct Trygg. Vid en hotfull situation trycker ni på den installerade trygghetsknappen på kameraövervakningssystemet som omgående skickar bilder i realtid till larmcentralen som snabbt kan sätta in rätt åtgärd och förmedla till väktare eller polis.

Komplettera med kamerabaserad besöksräknare med en noggrannhet på mer än 95% så får du överlägsna beslutsunderlag som hjälper dig att arbeta så effektivt och lönsamt som möjligt.

Installation av kameraövervakningssystem

Övervakning med intelligent videoanalys

Observer Direct Flex. Effektiv övervakning med intelligent videoanalys som vid obehörigt intrång skickar livebilder till larmcentralen som snabbt kan sätta in rätt åtgärder. Med högtalare installerade så kan man även påkalla uppmärksamhet och meddela att väktare och polis är på väg. Systemet är mycket effektivt och leder i de flesta fall till att obehöriga personer lämnar platsen eller grips.

Varför kameraövervakningssystem från Observer Direct?

  • Ständig uppkoppling
  • Alltid HD-kvalitet eller bättre
  • Budgeterbart pris
  • Gripande vid 2 av 3 utryckningar
  • Smart app för kameraövervakning via mobil och surfplatta

Lokal kameraövervakning

Vi installerar även lokala kameraövervakningssystem med kameror i lägst HD-upplösning, programvara på svenska och med möjlighet till fjärrövervakning via PC, Mac, webbläsare, mobil och surfplatta.

Certifierad anläggarfirma

Du kan tryggt lägga ansvaret i våra händer så ser vi till att du får rätt kameraövervakningssystem redan från början, eftersom vi är certifierade av Svensk Certifiering AB enligt SSF 1061.

Ring 0200-38 10 10

Eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning.

Bli kontaktad av oss

Ska du investera i säkerhetsteknik? Vi ger dig ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss