Säkerhetsgruppen i Södertälje

En av Mälardalens ledande leverantörer av brandlarm, CCTV och inbrottslarm

Vi erbjuder hög kvalitet i allt vi gör, ett personligt engagemang och professionellt bemötande där kunden känner att vi är kompetenta och lyhörda för alla tänkbara önskemål och krav. Vi är raka, tydliga och därmed också seriösa, helt enkelt någon man vill skapa en långsiktig affärsrelation med.

Personlighet och kompetens - för din säkerhet

Vi säkerställer en hög kompetens genom fortlöpande utbildningar, såväl internt som externt. Ett tätt samarbete med våra utvalda leverantörer samt person och företagscertifieringar. Personlighet och kompetens, vår röda tråd, märks i hela vår verksamhet och i allt vi gör, från såväl affärsidé till kvalitets- och miljöarbete och allra tydligast i vår vision att alltid ge dig som kund ett hundraprocentigt engagemang och bästa tänkbara service.

Mer än 15 år i branschen och över 5 000 installerade säkerhetssystem visar att vi har rätt kompetens och kan vår sak. En säker sak för dig som kund.

Varmt välkommen att kontakta oss.

Köp larm av oss

Inbrottslarm

Vi projekterar och installerar inbrottslarm anslutna mot Securitas Directs larmcentral. Säker uppkoppling, service och kostnadsfria väktautryckningar ingår. Vi är certiferade enligt SSF 1015 larmklass 2.

Läs mer

Kameraövervakning

Vi tillhandahåller kameraövervakningssystem av högsta kvalitet, anslutna till Securitas Directs kameracentral med övervakning dygnet runt eller som fristående system. Vi är certifierade enligt SSF 1061.

Läs mer

Brandlarm

Vi projekterar och installerar brand- och utrymningslarm för skydd av liv och egendom. Vi tillhandahåller även utrymningsskyltar, utrymningsplaner och övriga brandskyddsprodukter. Vi är certifierade enligt SBF 1008:2.

Läs mer

Passersystem

Vi tillhandahåller högkvalitativa passer- och fastighetssystem med allt från enkla fristående kodlås eller kortläsare till avancerade kundanpassade fastighetssystem med exempelvis integrerad tvättstugebokning .

Läs mer

Ska du investera i säkerhetsteknik? Vi ger dig ett kostnadsfritt förslag.

Kontakta oss